Innovations­diamant­spillet

Faciliteret læringsspil

Sådan træner I jeres innovative mind-set!

Har I brug for et frisk indspark, ny refleksion og læring i jeres innovationsarbejde, så er Innovationsdiamantspillet et værktøj, der træner jeres innovative mind-set med stærk fokus på læring og kompetenceudvikling.

Innovationsdiamantspillet er et læringsspil, hvor I gennem en række forskellige øvelser lærer forskellige roller, der er vigtige i innovationsprocesser. Undervejs er der indlagt læringsbrikker, der sikrer, at deltagerne forholder sig aktivt og reflekterende til rollerne og den læring, som spillet medfører.

Spillet bygger på innovationsekspert Lotte Darsøs mangeårige forskning, som blandt andet omfatter modellen ”Innovationsdiamanten” og bogen Innovationspædagogik. Lotte Darsø har været faglig konsulent på udviklingen af spillet.

INNEWVATION tilbyder sammen med udviklerne af spillet både halv og heldags faciliterede og skræddersyede spilforløb. Det er muligt enten at købe eller lease spillet i forbindelse med et arrangement. Vælger I at købe spillet, kan det spilles igen og igen, således at de innovative muskler fortsat trænes.

Innovationsdiamantspillet findes både i en dansk og engelsk udgave målrettet studerende, medarbejdere og ledere. Derudover kan vi tilbyde skoler et Innovationsdiamantspil målrettet elever på de ældste årgange.

Innovations­diamant­spillet

Kategori: Læringsspil

Emner: Innovation, læring, kompetenceudvikling og procesdesign

Involvering: ★★★★★

Deltagere: 6 til 200 (6-8 personer pr. spil)

Varighed: Halv til en hel dag