Kontakt os

Send en mail på: info@innewvation.dk

Hos INNEWVATION glæder vi os til komme med et bud på, hvordan vi kan nytænke jeres næste kursus, workshop, foredrag eller konference.

INNEWVATION er ikke en stavefejl eller jysk lydskrift for innovation. Navnet udtrykker vores filosofi om at begribe og angribe læring samt udvikling på nye og innovative måder. Det kalder vi the Innewvation way:

Praktisk træning i konkrete værktøjer

Hos INNEWVATION tror vi ikke på, at ord og smarte værktøjer alene skaber udvikling. ”A fool with a tool, is still a fool”.  Vi tror derimod på, at processer og aktiviteter skal tage afsæt i praksis, understøttet af værktøjer, således at der skabes tilpasse forstyrrelser, der taler til både hjerne, hjerte og hænder.

Planlagte forløb med plads til frihed

INNEWVATION har siden 1998 udviklet løsningerne sammen med vores kunder og ikke kun for vores kunder. Så I kan med andre ord forvente lidt mere af os men må også forvente, vi forventer lidt mere af jer, når vi sætter jeres praksis sammen med vores erfaring med processer og læring, så vi sammen kan udvikle de bedste forløb og løsninger.

Personlig support og vejledning

Hos INNEWVATION ved vi, at konsulentmarkedet er og bliver en jungle af udbydere og tilbud. Hos os har du garanti for, at alle vores konsulenter er erhvervsaktive, således at de har fingeren på pulsen. Derudover videreuddanner vi vores medarbejdere løbende inden for nye læringsformer, involverende processer og de nyeste værktøjer til personlig og organisatorisk udvikling. 

Inspirerende kursusmaterialer og målrettet opfølgning

Hos INNEWVATION mener vi, at ikke bare jeres event eller kursusdag skal være en oplevelse. Oplevelsen starter allerede med at få masseret jeres mind-set, når invitationen kommer, og når deltagerne kommer ind i læringsrummet på dagen. På samme måde tilbyder vi altid målrettet kursusmateriale under processen og målrettet opfølgning efter, så processen holdes på sporet, og motivationen får de nødvendige kærlige skulderklap.   

Mød teamet bag

Lars Henrik Nielsen

Lars Henrik Nielsen

Grundlægger og Partner

– Personlig planlægning og effektivitet
– Titanic er ladet med
– Innovationsdiamantspillet
– Filosofisk undren

Marianne Z. Svenningsen

Marianne Z. Svenningsen

Chefkonsulent

– Innovation og co-creation
– Personlig planlægning og effektivitet

Elsebet Lindegaard

Elsebet Lindegaard

Musiker og komponist

– Titanic er ladet med
– Innovation og co-creation
Eva Sommer Hansen

Eva Sommer Hansen

Chefkonsulent

– Filosofisk Undren

Anders Hyltoft

Anders Hyltoft

Chefkonsulent

– Innovation og co-creation